Overzettreden kopen

Wilt u uw trap renoveren en wilt u daarbij overzettreden kopen? Dan bent u bij Stairs4u bij het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende overzettreden in veel verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Onze overzettreden zijn makkelijk te monteren. Daarbij zijn ze ook nog eens voor een voordelige prijs en worden ze snel aan huis geleverd. Door de vele mogelijkheden die wij bieden is het mogelijk om uw overzettreden te laten matchen aan uw interieur en persoonlijke smaak

Materialen

U kunt overzettreden kopen in vele verschillende materialen met verschillende eigenschappen. Zo hebben wij PVC en kunststof overzettreden. Het voordeel van een PVC overzettreden is dat ze een brandvertragende werking hebben waardoor uw huis veiliger gemaakt kan worden. Daarbij is ons PVC geschikt voor zwaar, huishoudelijk en project gebruik. 

Daarnaast hebben wij kunststof overzettreden, deze zijn opgebouwd van een sterk materiaal wat bekend staat om veel langer mee te gaan dan de gemiddelde overzettreden. Bij het kopen van onze kunststof overzettreden krijgt u 20 jaar lang garantie. Kunststof is namelijk slijtvast, waardoor u trap na jaren dagelijks gebruik er nog steeds hetzelfde uitziet als de dag dat u hem kocht. Kunststof overzettreden kopen is dus de perfecte optie als u opzoek bent naar een materiaal wat gericht is op voor een lange tijd meegaan. Kunststof kan ook worden doorgelegd met de vloer.

Contact

Heeft u twijfels, een vraag of zijn er onduidelijkheden over onze overzettreden? Neem dan gerust contact met ons op en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk proberen te helpen. Ook kunt u het contactformulier invullen en dan zullen wij contact met u opnemen.

Als u contact wilt opnemen met ons door middel van de telefoon dan kunt u ons bellen op: [[Telefoonnummer]]

Heeft u liever contact via de mail? Dat is ook mogelijk, u kunt ons dan mailen op: info@stairs4u.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan makkelijk contact met ons op.