Verzend- en leveringsbeleid

Betaalmogelijkheid

In onze webshop kunt u via iDeal betalen.

Een veilige en eenvoudige manier van betalen. Heeft u internetbankieren, kies dan als betaalmethode iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Het bedrag wordt dan direct afgerekend en wij nemen uw bestelling direct in behandeling.

 

Bezorgen

Onze artikelen worden binnen 14 dagen bezorgd. Wij bezorgen alle bestelde artikelen indien mogelijk in één keer. Controleer uw bestelling direct na ontvangst. Indien er na opening van de verpakking producten beschadigd zijn of is uw bestelling niet compleet, neem dan contact met ons op via info@stairs4u.nl.

 

Retourneren

U heeft het recht de door Stairs4u geleverde bestelling indien gewenst binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten te retourneren. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking. De retourzending moet voorzien zijn van een koppie betreffende factuur. Indien u de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en op tijd te zijn geretourneerd, dan betaalt Stairs4u het gehele bedrag zo spoedig mogelijk terug binnen 30 dagen.

 

Klachtenregeling
Klachten moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de klachten heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden en ingediend bij Stairs4u.nl. Geschillen worden zoveel mogelijk onderling opgelost. Indien dat niet mogelijk blijft te zijn heeft u de mogelijkheid het geschil voor te leggen aan de geschillencommissie van het CBW.

Neem contact op

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan makkelijk contact met ons op.