Disclaimer

Stairs4u.nl (Kamer van Koophandel: 72056924) hierna te noemen Stairs4u, verleent u hierbij toegang tot www.stairs4u.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Stairs4u behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Stairs4u actualiseert de inhoud van de website zo vaak mogelijk. Ondanks onze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op Stairs4u.nl aangeboden materialen worden aangeboden onder CBW garantie. Deze materialen kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder mededeling van Stairs4u.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Stairs4u.nl.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Stairs4u en haar licentiegevers. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Stairs4u.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Neem contact op

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan makkelijk contact met ons op.