Zelf trap renoveren pvc

Traprenovatie is er nu ook voor de doe het zelf markt. Wat denk je van zelf een trap renoveren met PVC. Juist omdat deze variant een duurzame oplossing is voor elke trap wordt dit materiaal heel veel verkocht. Traptreden van PVC hebben verschillende voordelen en zijn daardoor extra populair. De toplaag is sterk, makkelijk te monteren, onderhoudsvrij en gaat lang mee. Lang plezier hebben van deze investering in jouw woning? Kies dan voor traprenovatie met een PVC-toplaag.

 

Voordelen van PVC traprenovatie

Eerdere voordelen van PVC traprenovatie die we noemden zijn het duurzame en onderhoudsvrije karakter van het materiaal. Daarnaast geven deze nieuwe traptreden elke woning een strakke en moderne uitstraling. In de meeste gevallen wordt hetzelfde materiaal doorgelegd op bijvoorbeeld de overloop of gang. Eenheid creƫren doe je door zelf een trap te renoveren met PVC en het materiaal op aangrenzende vloeren toe te passen. Oude trappen krijgen een frisse nieuwe look met deze degelijke traprenovatie oplossing.

 

Trap renoveren doe je zelf

Stairs4u is een handige webshop met traprenovatie doe het zelf pakketten. In de praktijk zien wij dat onze klanten heel makkelijk online bestellen in de webshop en kunnen vertrouwen op een snelle levering. Goede voorbereiding adviseren wij wel, omdat een trap renoveren met PVC een nauwkeurige klus is. Voor een open trap of dichte trap kun je zelf traptreden vervangen met een onderhoudsvrij materiaal. Trap producten van Stairs4u zijn van uitstekende kwaliteit, zodat je heel lang kunt genieten van een mooie trap.

 

PVC zelf leggen

Bestaande woning of een nieuwbouwhuis, een nieuwe trap maken kan altijd. PVC zelf leggen is waar steeds meer doe het zelf klussers voor kiezen. Nieuwbouw wordt meestal opgeleverd met een standaard kale trap. Wil je van jouw trap een echte eyecatcher maken, dan is een trap renoveren met PVC een verstandige keuze. Niet alleen snel monteren, ook heb je er geen onderhoud aan en is het materiaal slijtvast, krasvast en kleurvast. Of maak van jouw oude trap een nieuwe trap, eenvoudig met ons pakket voor zelf trap renoveren met PVC.

Neem contact op

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan makkelijk contact met ons op.